Întrebări frecvente1. Mi-am uitat parola. Nu mai pot accesa contul ?


Accesează această pagină de recuperare a contului, introdu email-ul folosit la crearea contului și dă click pe recuperare parolă. Vei primi un email cu datele de autentificare pe site. În caz că întâmpini probleme la recuperare, contacteazî-ne pe chat sau telefon.


2. Contul meu a expirat, dar mai vreau să mă pregatesc. Ce trebuie să fac ?


Conturile au de obicei o operioada activă de 93 de zile. După această durată, trebuie să extinzi perioada activă a contului. Pentru aceasta ai nevoie de un cod de activare. Codul îl poți obține de la școala de soferi (dacă lucrează cu noi), sau poți cumpăra unul folosind metodele de plată din pagina de înregistrare/prelunginre. După ce ai codul, intră în contul tău și prelungește.


3. Am găsit o întrebare greșită, cum o pot corecta ?


Trimite-ți-ne prin chat-ul de pe site textul întrebării și greșeala pe care ați găsit-o. Vom analiza întrebarea și o vom modifica în cel mai scurt timp. Mulțumim!


4. Cum iau sala din prima cu aplicația SoferOnline?


Te pregătești în 3 pași simpli (direct din aplicație), astfel:

  1. Citești cursul teoretic;
  2. Rezolvi întrebările de la examenul DRPCIV;
  3. Recapitulezi întrebările pe care nu le cunoști.

5. Ce are în plus SoferOnline fată de site-ul DRPCIV?


Chestionarele de pe SoferOnline sunt actualizate, la fel ca pe DRPCIV. Dar, în plus, prin modul în care e creată, aplicația SoferOnline:

  • Îți monitorizează progresul făcut, vede întrebările pe care le-ai greșit și le repetă până ce se asigură că le stăpânești;
  • Creează chestionare de pregătirea, asigurându-se că ai trecut prin toate capitolele de legislație și că pregătirea ta este una completă;
  • În funcție de data aleasă pentru susținerea examenului, aplicația îți calculează cât și ce trebuie să înveți zilnic pentru a-ți atinge obiectivul.
Astfel, dacă parcurgi întreg mediul de învățare vei lua #saladinprima, fără probleme!


6. De ce costă aplicatia, sunt și alte aplicații asemanatoare gratuite ?


Ne dorim ca aplicatia SoferOnline sa fie la curent cu nevoile celor care își doresc să obtină permisul de conducere, iar pregătirea să fie o experienta cât mai simplă și clară. Costul aplicatiei se transpune in resurse pentru a sustine costurile de mentenanță și promovare, precum și cele ale echipei care își dedică timpul pentru dezvoltarea aplicație și oferă suport tehnic utilizatorilor SoferOnline.

Puteți beneficia gratuit de aplicație în cadrul școlilor de șoferi partenere cu noi!
Găsești aici lista școlilor partenere


Ai alte întrebări?

Te așteptăm să ne contactezi pe chat !